Over ons...

 

Na een aantal jaar bij een landelijke uitvaartonderneming te hebben gewerkt heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Geen protocol van verzekeringen, meer tijd voor de nabestaanden, persoonlijk en respectvol. 

Van mensen die ik heb bijgestaan krijg ik veel te horen dat ik alles tot in de puntjes geregeld had en aan mogelijkheden heb gedacht waarvan ze niet wisten dat het allemaal kon. "Je hebt een groot inlevingsvermogen, een luisterend oor, een warme persoonlijkheid".

"Ieder mens is uniek, ieder afscheid dus ook...". Ik vind het belangrijk dat u na afloop van deze periode kan zeggen: "het was een mooi afscheid, precies zoals hij of zij het wilde".

Betrouwbaarheid en integriteit. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Meedenken en meevoelen. Uit eigen verlieservaring weet ik hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerd afscheid is. Een afscheid dat betekenis heeft en recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene.

Daarom neem ik, wanneer ik als uitvaartverzorger bij u kom om de uitvaart te bespreken, alle tijd en rust. Het is echt niet nodig om alle details van de uitvaart binnen een dag te regelen. Soms kunnen emoties nog zo hoog zitten, dat het niet eens mogelijk is om op dat moment de goede beslissingen te nemen of om rustig over de dingen na te denken. Als u dat prettiger vindt, dan kom ik gerust later op de dag of de volgende dag terug om verder te praten.

Waar het om gaat is dat u, als nabestaande(n), alle ruimte krijgt om uw wensen kenbaar te maken. Vanzelfsprekend informeer ik u over de wettelijke voorschriften, maar die beperken zich veelal tot een aantal formaliteiten, die ik voor u verzorg. U mag er zeker van zijn dat alle afspraken die we maken tot in de puntjes uitgevoerd worden. Zorgvuldig en correct!

Persoonlijke betrokkenheid en een warme, persoonlijke benadering zijn belangrijker dan afstandelijke vormen en tradities. Uw wensen zijn altijd leidend.

 

Bert Mulder Uitvaartzorg – Stadskanaal

  • Vanaf het eerste contactmoment ben ik uw vaste aanspreekpunt en contactpersoon.
  • Tijdens het gesprek geef ik u ruimschoots gelegenheid om keuzes te maken over o.a. de laatste verzorging, plaats van opbaring, de uitvaartkist.
  • Als u dat wilt, benader ik een spreker die tijdens de uitvaartplechtigheid de toespraak kan verzorgen.
  • Alle praktische zaken kunnen door mij geregeld worden. Daarbij kunt u denken aan de locatie van de plechtigheid, rouwvervoer, catering etc. etc. Maar u mag natuurlijk ook zelf dingen regelen. U mag mij altijd vragen om u daarbij te ondersteunen.
  • Wanneer iemand thuis wordt opgebaard, kom ik iedere dag langs voor controle.
  • Als alle details van de uitvaart besproken zijn, krijgt u van mij een uitgebreid draaiboek zodat u in alle rust kunt nalezen of alles geregeld is zoals u dat wilt.

 

Onafhankelijk

Ik heb er bewust voor gekozen om me niet te verbinden aan een grote uitvaartverzekeraar of andere externe partij. Daarom heb ik alle ruimte om u absoluut onafhankelijk te adviseren. Uw wensen en uw budget zijn altijd leidend!

Bert Mulder Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartondernemer in Stadskanaal die de uitvaartverzorging persoonlijk, respectvol en van hoogwaardige kwaliteit levert. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week.

 

Image
Image
© 2020  Bert Mulder Uitvaartzorg